PROJEKT

En stor del av vår verksamhet är att driva projekt där fokus är att öka marknadsnärvaron och maximal synlighet. Verksamhetsområdena varierar men gemensamt är att vi ser till att hitta den bästa mixen av media och kommunikation för den aktuella målgruppen. Här är några av våra pågående projekt.

JOBBCHANS är ett projekt inom HR för att hjälpa arbetsgivare att hitta de bästa medarbetarna och arbetssökande till sitt nästa jobb. Projektet omfattar workshops, jobbcoachning, jobbmatchning och nätverkande.

 

 

 

ART CHANNELS  vill med hjälp av digitala media göra konst, design och antikviteter synligare – och genom olika plattformar/kanaler erbjuda visning och förmedling av konst- och designobjekt på ett effektivt och riktat sätt.

VECKOBREV är en satsning på riktad, bransch- eller regionalt orienterade marknadskampanjer, omfattande nyhetsbrev i kombination med andra mediakanaler. Kampanjerna kan vara tillfälliga eller regelbundet återkommande, inte bara veckovis, namnet till trots. Genom att vi kombinerar olika marknadsåtgärder får vi bästa möjliga effekt och resultat.

INFOTV har som affärsområde funnits hos oss i över 20 år. Som pionjärer inom digital signage, information på storskärmar och kabelTV-nät, har vi arbetat med många stora företag och organisationer. Vi erbjuder idag lösningar som passar både stora och små kunder.

Synligare Media Sweden AB

Box 24025 - 104 50 Stockholm - +4686609108 - info@synligare.se